Boost tiimi

Boost-tiimi on tarkoitettu naisille, joille saliharjoittelu on jo jonkun verran tuttua. Boost tiimi tavoittelee parempaa kuntoa. Boost antaa kirjaimellisesti boostia harjoitteluun oli sitten tavoitteena pudottaa painoa, kiinteytyä, kasvattaa lihasta tai tehdä elämäntapamuutosta. Tässä oiva tilaisuus saada itselle rytmiä harjoitteluun ja treeniseuraa!

Boos-tiimin sisältö

Boost-tiimi alkaa ryhmän tutustumisella ja kuntotestauksella. Hintaan sisältyy kuntotestaus, saliohjelma, saliohjelmaan tutustumiskerta saliohjaksella ja kyykkykoulu. Kuntotestaus, saliohjaus ja kyykkykoulu toteutetaan Easymove Kempeen tiloissa.

Halutessasi saat käyttöösi ruokavalion tukemaan tavoitteitasi kohti parempaa kuntoa. Valmennukseen sisältyy ravintoluento, joka järjestetään 31.1.2023

Kuntosalitreeniä suositellaan tehtäväksi minimissään kaksi kertaa viikossa, näistä yksi kerta on halutessasi yhteinen. Tälle on varattu aika aina maanantaisin Kuulammelle. Hintaan sisältyy myös ryhmäliikuntatuntimme. Voit skaalata oman harjoitusmääräsi omaan elämäntilanteeseesi sopivaksi. 

Pienryhmä alkaa 25.1.2023 kuntotestillä ja kestoltaan kokonaisuus on kolme kuukautta.

Minimi osallistujamäärä on viisi ja maksimi kymmenen.

Hinnaksi jää vain 77€ Moving Tyrnävä ry tuella. Pienryhmä toteutetaan yhteistyössä Easymoven ja Riitta Mäkäräisen kanssa. Tämän lisäksi sinulla tulee olla kuntosali jäsenyys johonkin kuntosaliin.